Meten is weten

ReadOn brengt metingen in beeld - grafisch

ReadOn biedt een simpele webinterface voor het monitoren van jouw energieverbruik, uitstoot en vele andere waardes. Doordat ReadOn, naast het uitlezen van haar eigen apparatuur, ook meetsystemen van onder andere Loxone, Priva, Siemens en WebAccess uit kan lezen biedt het een algemene oplossing voor alle metingen. Met duidelijke grafieken en de mogelijkheid om meerdere periodes naast elkaar te leggen, zorgt ReadOn ervoor dat jij jouw metingen simpel kan inzien. Logisch en daardoor zeer begrijpelijk!

Contact

Data Logging Systeem

ReadOn is een online Data Logging Systeem die flexibel inzetbaar is voor onder andere klimaatbeheer in gebouwen en machine- en installatiecontrole. Met ReadOn is het mogelijk om alle meeteenheden te monitoren: energieverbruik, temperatuur, CO2, druk, geluid luchtvochtigheid etc. Deze data wordt door de datalogger geregistreerd en batchgewijs doorgegeven aan de ReadOn Database. Hierdoor is ReadOn leverancier- en netwerk onafhankelijk en direct te gebruiken.

Contact

Het Dashboard

ReadOn kan verschillende dashboards tonen. Zo kan het actuele energieverbruik weergegeven worden in combinatie met bijvoorbeeld het weer of de duurzaamheid van gebouwen uitgedrukt in CO2 uitstoot. Het realtime weergeven van het verbruik kan zorgen voor een bewustwording van het verbruik en motiveert om zuiniger met energie om te gaan. Dit resulteert al gauw in een energiebesparing van 10 tot soms wel 40%.

Contact